Nokia N96 soseste in Europa din septembrie!

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.751 ori
<b>Nokia N96 soseste in Europa din septembrie!</b>Nokia India a anuntat recent ca utilizatorii sai vor putea achizitiona telefonul N96 incepand cu luna septembrie, astfel ca nu ne surprinde ca si operatorii europeni planuiesc o lansare a handsetului luna viitoare. Operatorul olandez KPN a anuntat ca...

Nokia India a anuntat recent ca utilizatorii sai vor putea achizitiona telefonul N96 incepand cu luna septembrie, astfel ca nu ne surprinde ca si operatorii europeni planuiesc o lansare a handsetului luna viitoare.

Operatorul olandez KPN a anuntat ca Nokia N96 va sosi in magazinele sale peste doar cateva saptamani, pe 15 septembrie mai exact. Restul providerilor de servicii de telefonie vor astepta pana pe 15 octombrie pentru a trece la actiune. O luna de exclusivitate nu este foarte mult, cand vine vorba de un handset Nokia care cu siguranta se va vinde bine oriunde in lume.

In afara de Tube XpressMusic 5800, N96 este cel mai asteptat handset al finlandezilor, cel care il va "ingropa" pe N95, servind drept upgrade pentru cei care s-au plictisit de terminalul anterior mentionat. Finalul acestei veri este unul incins, cu iPhone 3G vanzandu-se extrem de bine, HTC Dream fiind gata de lansare, ca si Nokia N96, iar Sony Ericsson XPERIA X1 "pandeste" din umbra pana in octombrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×