Noi imagini cu telefoanele Motorola Blaze ZN4 si Rapture VU30

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.595 ori
<b>Noi imagini cu telefoanele Motorola Blaze ZN4 si Rapture VU30</b>Motorola are probleme in a trezi interesul fanilor tehnologiei moderne, de vreme ce ultimele sale terminale se dovedesc a fi mid sau low-end-uri. Astfel, nu suntem siguri daca va va incanta faptul ca primele imagini live cu Motorola Blaze ZN4 si Rapture...

Motorola are probleme in a trezi interesul fanilor tehnologiei moderne, de vreme ce ultimele sale terminale se dovedesc a fi mid sau low-end-uri. Astfel, nu suntem siguri daca va va incanta faptul ca primele imagini live cu Motorola Blaze ZN4 si Rapture VU30 sunt disponibile.

Designurile celor 2 terminale sunt destul de asemanatoare, dar ele vor sosi pe piete diferite. Vi-l aratam pe Motorola Blaze cu cateva saptamani in urma, in vreme ce Rapture VU30 reprezinta o noutate. Acesta din urma handset este unul CDMA dual-band, dotat cu o camera de 2 megapixeli si suport pentru playback al fisierelor MP3.

Motorola Blaze ZN4

Specificatiile lui Rapture VU30 sunt tipice pentru majoritatea telefoanelor lansate in ziua de azi, dar o surpriza placuta o reprezinta A-GPS-ul, cel putin pentru un handset Motorola. Trecand la Motorola Blaze ZN4, acesta poate fi considerat un hibrid dintre un model PEBL, unul MING si un RAZR, iar terminalul soseste cu un touchscreen cu feedback haptic. Printre dotarile sale se numara si suportul EVDO Rev. A, GPS si televiziune mobila. Ultimele zvonuri afirma ca il vom vedea pe Rapture VU30 pe piata din data de 9 septembrie, in vreme ce Blaze ZN4 va fi livrat pana la finalul lunii viitoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×