Getclicky isi prezinta noua interfata, cotele de piata pentru browsere mobile/telefoane

1.934 ori
<b>Getclicky isi prezinta noua interfata, cotele de piata pentru browsere mobile/telefoane</b>Getclicky tocmai a lansat o noua interfata care prezinta cote globale de piata, fie ca e vorba de telefoane mobile, sisteme de operare sau vanzari de console de gaming. Daca sunteti familiarizati cu acest serviciu, stiati deja probabil ca rapoartele...

Getclicky tocmai a lansat o noua interfata care prezinta cote globale de piata, fie ca e vorba de telefoane mobile, sisteme de operare sau vanzari de console de gaming. Daca sunteti familiarizati cu acest serviciu, stiati deja probabil ca rapoartele furnizate pana acum faceau referire doar la cota de piata a browserelor si sistemelor de operare.

Acum, datorita noii interfate si update-urilor, Getclicky ofera atat statistici globale, cat si locale si a fost implementata si o functie de comparare. Puteti afla cota de piata a motoarelor de cautare, sau cea a browserelor, fie ele mobile sau varianta desktop, in functie de trafic. Getclicky ofera informatii si despre sisteme de operare, motoare de cautare, cotele de piata ale telefoanelor mobile si consolelor, toate cu date foarte precise si updatate la zi.

Serviciul se updateaza in timp real, iar cele mai noi statistici indica faptul ca iPhone conduce, pe piata telefoanelor mobile, cu o cota de 50%, cel putin in comparatie cu BlackBerry-uri, dupa cum o arata graficul de aici. La capitolul browsere web mobile, Safari Mobile detine o cota de piata de 60%, urmat de browserul BlackBerry, Opera Mobile si Internet Explorer Mobile, dupa cum puteti vedea in acest grafic.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×