Nokia N98, iPhone produs in Finlanda

Autor:  | Publicat în:  Nokia 29.604 ori
<b>Nokia N98, iPhone produs in Finlanda</b>Zvonul despre un telefon concept Nokia N98 este desfiintat din start de catre producatorul finlandez, care dezminte informatia imediat, lasandu-ne doar o imagine creata probabil in Photoshop: Handsetul arata totusi destul de bine incat sa faca iPhone-ul...

Zvonul despre un telefon concept Nokia N98 este desfiintat din start de catre producatorul finlandez, care dezminte informatia imediat, lasandu-ne doar o imagine creata probabil in Photoshop:

Handsetul arata totusi destul de bine incat sa faca iPhone-ul sa paleasca in fata sa si sa dea celor de la Nokia ceea ce merita: succesul mult-dorit si pe piata telefoanelor cu touchscreen. Lista de specificatii a lui Nokia N98 este una impresionanta de asemenea, de la camera de 7.2 megapixeli, cu lentila Carl Zeiss, zoom optic de 5x si zoom digital de 20x, pana la placa grafica 3D incorporata. Banuim ca aceasta din urma va fi opera celor de la NVIDIA, dar tot ce avem pana acum sunt speculatii si o imagine misterioasa, aparuta pe Flickr si Concept Phones.

Revenind la functiile super-terminalului din seria N, a celor de la Nokia, acesta este dotat cu un display cu diagonala de 3.5 inch, care suporta 640 x 480 pixeli si afiseaza 16.7 milioane de culori. N98 suporta captura video la 30 fps si o rezolutie de 720 x 576 pixeli, in vreme ce lista de feature-uri continua cu GPS, Symbian S70 editia a treia, camera frontala pentru videoconferinte (rezolutie de 640 x 480 pixeli), Bluetooth, Wi-Fi, HSDPA si Nokia PC Suite.

Speram ca Nokia N98 este mai mult decat fictiune, dar ne-am obisnuit ca Nokia sa ne prezinte telefoane superbe, in stadiu de concept: Aeon, Morph, Nokia 888, Nokia Open si multe multe altele.

Sursa: Concept-phones.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×