iPhone Pro 3G profetit de Kevin Rose, de la Digg

Autor:  | Publicat în:  Apple 975 ori
<b>iPhone Pro 3G profetit de Kevin Rose, de la Digg</b>De unde stie Kevin Rose, de la Digg toate aceste lucruri despre noul iPhone? Ei bine, poate ca nu avem de-a face cu o sursa Apple, sau cu un expert, dar este interesant sa ascultam parerea unei persoane care este implicata in succesul popularului Digg....

De unde stie Kevin Rose, de la Digg toate aceste lucruri despre noul iPhone? Ei bine, poate ca nu avem de-a face cu o sursa Apple, sau cu un expert, dar este interesant sa ascultam parerea unei persoane care este implicata in succesul popularului Digg. Urmariti o parte a podcastului sau saptamanal in clipul urmator, la care veti fi transportati dand click pe imagine:

Este interesanta denumirea "iPhone Pro" si suntem curiosi daca ea va prinde, in special in randul presei, deoarece consumatorii si-ar dori cu siguranta un nume mai "cool". Kevin Rose a descris urmasul lui iPhone drept un telefon 3G, dotat cu o camera secundara pentru videoconferinte, plasata sub suprafata frontala de sticla a handsetului. Se pare ca Apple nu se va baza doar pe noi softuri si acelasi look al lui "iPhone Pro" pentru a atinge succesul, ci va gasi o metoda de a oferi functii de video chat, intr-o maniera originala si atractiva.

Trebuie sa mentionam si faptul ca domnul Rose, de la Digg a precizat ca noul iPhone va fi lansat peste cateva luni, ceea ce ne duce cu gandul la un anunt oficial al lui Steve Jobs in cadrul World Wide Developers Conference, din iunie. In ce priveste functiile lui iPhone, putem doar sa speram ca ele vor fi pe masura asteptarilor, cel putin cea de videoconvorbiri este confirmata si va sosi probabil insotita de numeroase softuri adiacente.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×