Telefon touchscreen de la LG, cu clapeta si camera de 5 megapixeli

9.226 ori
<b>Telefon touchscreen de la LG, cu clapeta si camera de 5 megapixeli</b>iPhone a dat practic startul dezvoltarii pietei telefoanelor dotate cu touchscreen si se pare ca publicul a uitat complet de handseturile cu clapeta. LG este gata sa rezolve aceasta problema, incluzand un display touchscreen pe un telefon cu clapeta,...

iPhone a dat practic startul dezvoltarii pietei telefoanelor dotate cu touchscreen si se pare ca publicul a uitat complet de handseturile cu clapeta. LG este gata sa rezolve aceasta problema, incluzand un display touchscreen pe un telefon cu clapeta, dotat cu o camera de 5 megapixeli.

Terminalul este LG OZ, un ultra high end, a carui clapeta se rasuceste si include un display touchscreen cu diagonala de 2.8 inch, cu suport pentru o uriasa rezolutie nativa de 800 x 480 pixeli. Camera pe care o incorporeaza acest viitor hit LG are o rezolutie de 5.1 megapixeli si include o lentila de 28mm, sistem de corectare a culorii, focus in 9 puncte si tehnologie de stabilizare a imaginii. Toate aceste functii ale camerei, reusesc sa puna telefonul pe picior de egaitate cu orice Sony Ericsson Cyber-shot.

Televiziunea mobila este mereu prezenta la post,in special pe acest telefon asiatic, cu suport pentru standardul DMB. Memoria interna a lui OZ este de 4GB, in vreme ce lista de dotari a terminalului continua cu un slot pentru extensii de memorie microSD, conectivitate HSDPA si suport pentru inregistrare video VGA la 30 fps. Toate acestea sunt ascunse de o carcasa de 103 x 50 x 18.9, care face telefonul oricum numai mic si subtire nu, desi greutatea sa de 122.5 grame il face mai usor decat iPhone.

OZ va fi disponibil intai in Korea, la pretul de 256 de lire sterline si este interesant de observat ca telefonul este IDENTIC cu handsetul Casio W53CA. Oare avocatii acestei companii au ceva de spus?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×