Nokia ne prezinta interfata operabila pe baza de gesturi...

958 ori
<b>Nokia ne prezinta interfata operabila pe baza de gesturi...</b>Apple a consolidat popularitatea interfatei multi-touch cu al sau iPhone si tehnologiile folosite pentru crearea acestui supertelefon, dar este loc pentru schimbari, dupa cum o dovedesc atat Microsoft cat si Nokia. Evident, Apple a patentat la timp toate...

Apple a consolidat popularitatea interfatei multi-touch cu al sau iPhone si tehnologiile folosite pentru crearea acestui supertelefon, dar este loc pentru schimbari, dupa cum o dovedesc atat Microsoft cat si Nokia.

Evident, Apple a patentat la timp toate inovatiile, astfel ca eventualii copiatori vor avea de platit sume mari pentru indrazneala de a fi imitat compania lui Steve Jobs. Singura metoda de a concura cu Apple si iPhone o reprezinta originalitatea si patentele noi, bazate pe interfatele multi-touch. La una dintre acestea a lucrat si Nokia, in spatele usilor inchise, in ultimele luni, patentul final fiind prezentat de catre cei de la Unwired View.

Se pare ca gigantul finlandez are idei traznite pentru interfata sa touch de pe terminalele bazate pe platforma S60. Pe langa semi-copii ale tehnologiilor Apple, Nokia a implementat un sistem si o interfata care permit controlarea handsetului fara a atinge ecranul, ci doar prin detectarea gesturilor mainii facute intr-un spatiu 3D. In cazul in care nu stiati functii similare ne va oferi si Windows Mobile 7, dupa cum va aminteam in acest articol.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×