Nokia neagă orice inițiativă pe bază de Android, după ce au fost descoperite postari de joburi care necesită Linux

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.023 ori
<b>Nokia neagă orice inițiativă pe bază de Android, după ce au fost descoperite postari de joburi care necesită Linux</b>Recent Nokia a postat niște oferte de joburi foarte atractive, care par a implica lucrul cu Linux într-un mod care duce cu gândul la Android. Imediat au început speculațiile, care au luat amploare, astfel încât Nokia a fost forțată să nege tot,...

Recent Nokia a postat niște oferte de joburi foarte atractive, care par a implica lucrul cu Linux într-un mod care duce cu gândul la Android. Imediat au început speculațiile, care au luat amploare, astfel încât Nokia a fost forțată să nege tot, prin declarații oficiale pe Twitter.

Doug Dawson, cel care se ocupă cu PR-ul la Nokia este cel care a oferit răspunsul celor curioși cu privire la un proiect Android de la Nokia. Se pare că postările de joburi aveau de-a face cu aplicația Nokia Here Maps pentru Android, care necesită ingineri software capabili. Totul a pornit de la o ofertă de muncă prin Linkedin, prin care Nokia cauta un "Principal Software Engineer, Embedded Linux Middleware". Trebuie menționat că singurele sisteme mobile de operare bazate pe Linux sunt Android și webOS, de aici pornind speculațiile.

Cei care spera la un telefon Nokia cu Android mai au de așteptat, deoarece nu este cazul deocamdată și nici nu credem că va fi prea curând. Dacă Windows Phone eșuează, există întotdeauna planul Jolla Sailfish OS, sau în cel mai rău caz o întoarcere la Symbian, prin versiunile Carla și Donna, pe care încă le așteptăm.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×