Nokia Normandy ar putea fi doar Începutul unei serii de telefoane Android

1.704 ori
<b>Nokia Normandy ar putea fi doar Începutul unei serii de telefoane Android</b>Zvonurile legate de Nokia Normandy s-au amplificat și au luat un caracter oficial în ultima săptămână, pe măsură ce ne apropiem de MWC lansarea să părând tot mai posibilă. Acum aflăm că acest handset ar putea fi doar unul dintr-o serie de...

Zvonurile legate de Nokia Normandy s-au amplificat și au luat un caracter oficial în ultima săptămână, pe măsură ce ne apropiem de MWC lansarea să părând tot mai posibilă. Acum aflăm că acest handset ar putea fi doar unul dintr-o serie de terminale Android de la Nokia.

O sursă apropiată de producător afirma că vom vedea mai multe modele Android în acest an, unele chiar high end. Mulți au fost dezamăgiți de dotările în stil Lumia 520 sau Lumia 525 ale lui Normandy și ar dori ceva mai mult. Acea nouă gamă de handseturi Android de la Nokia ce include și modele high end ar urma să debuteze undeva între mai și iunie, iar timingul ar putea fi excelent pentru că ele să ruleze din start noul Android.

în acea perioadă are loc și Google I/O și este anunțat tradițional și un nou release Android. Nu vă așteptați totuși să vedeți tehnologie Pureview, microfoane HAAC sau ecrane ClearBlack pe aceste produse, deoarece Microsoft le-a integrat deja la Redmond. Din ce am înțeles, segmentul Nokia care nu aparține de Microsoft a păstrat seria Asha și modele de tip feature phone. Să fie viitoarele handseturi Android modele Asha de fapt?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×