Sony Xperia Sirius aka Z2 apare Într-un clip hands on detaliat; Iată interfața sa personalizată! (Video)

1.420 ori
<b>Sony Xperia Sirius aka Z2 apare Într-un clip hands on detaliat; Iată interfața sa personalizată! (Video)</b>și Sony se va afla la MWC 2014 pentru a prezenta cel puțin un produs nou, handsetul pe care îl cunoaștem sub numele de cod Sirius. Fie ca el va fi Xperia Z2 sau nu, acest terminal a stârnit interesul publicului, prin dotările sale și prin faptul...

și Sony se va afla la MWC 2014 pentru a prezenta cel puțin un produs nou, handsetul pe care îl cunoaștem sub numele de cod Sirius. Fie ca el va fi Xperia Z2 sau nu, acest terminal a stârnit interesul publicului, prin dotările sale și prin faptul că e totuși un flagship al anului 2014.

Vedeți în acest articol un nou clip hands on cu terminalul, care a primit un nou efect de deblocare a ecranului și posibilitatea de a integra Walkman în lockscreen. în clip vedem și Xperia Themes, un shortcut către camera din lockscreen și norocosul utilizator aruncă o privire și asupra galeriei foto de pe Sirius.

în privința zvonurilor, ei bine aflați că telefonul va integra un display de 5.2 inch, care ar urma să aibă o rezolutie de 1440 x 2560, fiind primul handset cu brand mare care adopta rezoluția 2K. Să vedem și ce panou va avea acest ecran și dacă Sony va renunța în sfârșit la TFT în favoarea unui IPS spre exemplu.

Sony Xperia Sirius aka Z2 apare Într-un clip hands on detaliat; Iată interfața sa personalizata! (Video)​

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×