Nokia Normandy ar putea fi legătura dintre seria Asha și Lumia, poate chiar un phablet de nouă generație

936 ori
<b>Nokia Normandy ar putea fi legătura dintre seria Asha și Lumia, poate chiar un phablet de nouă generație</b>Deși nu e clar încă în ce direcție va continua seria Asha atunci când Nokia se va afla sub aripa Microsoft, iată că azi avem un indiciu în această privință. Faimosul @evleaks&nbsp;a postat o imagine cu un misterios handset Nokia Normandy, care...

Deși nu e clar încă în ce direcție va continua seria Asha atunci când Nokia se va afla sub aripa Microsoft, iată că azi avem un indiciu în această privință. Faimosul @evleaks a postat o imagine cu un misterios handset Nokia Normandy, care ar putea face legătura între seria Lumia și seria Asha.

Personal tind să cred că e vorba de un Asha din 2 motive: butonul camera lipsește aici și aparent avem și un buton Back în partea inferioară centrala. @evleaks menționează că acesta e un "Asha real... sau poate un Lumia". E foarte posibil ca gama Asha să facă trecerea la terminale cu diagonală mare, poate chiar la un phablet, după multe modele low end cu diagonală mică.

Designul pe care îl vedem aici aduce totuși cu un Lumia, deci asta ne intrigă mai mult. Nokia Normandy ar putea și un element surpriză, adică un device Asha cu Windows Phone sau poate chiar un model dual boot. Cum ar suna totuși un phablet Asha cu OS propriu și eventual și stylus, de vreme ce terminalele Lumia se feresc de această abordare?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×