HTC One Google Play Edition a Început să primească Android 4.4 KitKat

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.289 ori
<b>HTC One Google Play Edition a Început să primească Android 4.4 KitKat</b>Actualizarea software la Android 4.4 KitKat a început să fie disponibilă de astăzi pentru seria de smartphone-uri HTC One. Așa cum era de așteptat, primul device care va primi Android 4.4 va fi HTC One Google Play Edition. Acest update vine la...

Actualizarea software la Android 4.4 KitKat a început să fie disponibilă de astăzi pentru seria de smartphone-uri HTC One. Așa cum era de așteptat, primul device care va primi Android 4.4 va fi HTC One Google Play Edition. Acest update vine la câteva zile după ce device-uri ca Nexus 4, Nexus 7, Nexus 10 și Moto X au primit ultima versiune de Android.

Săptămâna trecută aflam că HTC a distribuit celor de la Google, codul sursă necesar pentru ca update-ul să își facă apariția pe HTC One Google Edition, și iată că promisiunea a fost respectată. Update-ul a sosit în ultima zi, din intervalul de 15 zile promis pentru a finaliza proiectul.

HTC a declarat că decizia cu privire la momentul când se va distribui update-ul, va fi în mâinile celor de la Google. începând de astăzi, HTC One Google Play Edition va primi actualizarea la Android 4.4 KitKat, urmând ca următorul pe listă să fie HTC One Developer Edition, urmat de HTC One.

Update-ul va sosi via OTA, ceea ce înseamnă că acesta va ajunge relativ lent, pentru cei care nu  își instalează actualizările din timp. De asemenea, HTC a spus că update-ul Android 4.4 KitKat va ajunge și pe HTC One Developer Edition până la sfârșitul lunii noiembrie, iar zvonurile afirmă că am putea vedea Android 4.4 KitKat și pe HTC One înainte de Crăciun. Compania a mai confirmat că Android 4.4 KitKat va sosi și pe HTC One Max, HTC One Mini și Droid DNA.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×