Nokia nu stie sa piarda: sicaneaza HTC in cadrul conferintei proprii; organizare defectuoasa la taiwanezi?

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.295 ori
<b>Nokia nu stie sa piarda: sicaneaza HTC in cadrul conferintei proprii; organizare defectuoasa la taiwanezi?</b>Conferinta de presa de astazi a celor de la HTC a fost caracterizata de haos, astfel ca desi stiam ca evenimentul va avea loc la ora 6 pm (ora locala in UK), el a debutat la ora 12 pm (de asemenea ora locala). In plus, Nokia a tinut mortis sa isi sicaneze...

Conferinta de presa de astazi a celor de la HTC a fost caracterizata de haos, astfel ca desi stiam ca evenimentul va avea loc la ora 6 pm (ora locala in UK), el a debutat la ora 12 pm (de asemenea ora locala). In plus, Nokia a tinut mortis sa isi sicaneze rivalii, avand conferinta Nokia World 2010 in aceeasi capitala britanica.

Aparent, conflictul dintre HTC si Nokia ar fi aparut atunci cand dupa luni intregi de pregatire a Nokia World 2010, HTC a programat brusc in aceeasi zi si la o ora similara evenimentul sau. Asta explica poate si neconcordanta orelor (HTC a pornit showul mai devreme, pentru a se suprapune cu Nokia). Drept raspuns finlandezii au trimis un grup de tineri cu baloane rosii uriase pe care statea scris "Stiu unde merg cu Nokia Ovi Maps".

Grupul a fost postat fix la intrarea in cladirea unde avea loc evenimentul HTC. De parca asta nu era de ajuns, Nokia a inmanat participantilor la NW 2010 "kituri de supravietuire", care detaliau "sandwichurile HTC" si cam ce ii trebuie unui jurnalist care vrea sa fie bagat in seama la conferinta producatorului de smartphone-uri. Razboiul a inceput!

Nokia nu stie sa piarda: sicaneaza HTC in cadrul conferintei proprii; organizare defectuoasa la taiwanezi?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×