HTC Desire Z: un nou smartphone Android 2.2 prezentat pe nepusa masa

1.623 ori
<b>HTC Desire Z: un nou smartphone Android 2.2 prezentat pe nepusa masa</b>Desi stiam de existenta lui HTC Desire Z de cateva luni bune si vazusem si imagini cu terminalul scapate pe web, ne asteptam ca handsetul sa debuteze diseara in cadrul unui eveniment organizat de HTC la Londra si nu acum, la pranz. Smartphone-ul Android...

Desi stiam de existenta lui HTC Desire Z de cateva luni bune si vazusem si imagini cu terminalul scapate pe web, ne asteptam ca handsetul sa debuteze diseara in cadrul unui eveniment organizat de HTC la Londra si nu acum, la pranz. Smartphone-ul Android 2.2 a fost prezentat de catre CEO-ul HTC Peter Chou in cadrul unei conferinte de presa ad-hoc din capitala britanica.

Cunoscut peste ocean si drept T-Mobile G2, acest terminal vine cu o varianta upgradata a lui HTC Sense si urmatoarele specificatii:

  • CPU: Qualcomm 7230, 800 MHz
  • Conectivitate: HSPA+ (14.4 Mbps), WiFi 802.11n
  • Camera: 5 megapixeli, blitz automat, captura video 720p
  • Tastatura: QWERTY glisanta (pop hinge), taste shortcut
  • Alte functii: socializare via Facebook si Twitter, Fast Boot

Pretul acestui handset este deocamdata necunoscut, dar stim ca el va sosi in Europa si Asia in luna octombrie. De remarcat este faptul ca acesta este primul model HTC cu suport pentru conectivitate HSPA+. La cat mai multe!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×