Nokia Nuron (Nokia 5230), un nou telefon cu touchscreen?

Autor:  | Publicat în:  Nokia 3.985 ori
<b>Nokia Nuron (Nokia 5230), un nou telefon cu touchscreen?</b>Cu cateva zile in urma a scapat pe web un nou terminal Nokia, pe numele sau de cod Nuron. Acest handset era prezent in documentele interne ale operatorului T-Mobile si se pare ca el ar fi cunoscut si drept Nokia 5230. &nbsp; &nbsp; Terminalul va fi lansat...

Cu cateva zile in urma a scapat pe web un nou terminal Nokia, pe numele sau de cod Nuron. Acest handset era prezent in documentele interne ale operatorului T-Mobile si se pare ca el ar fi cunoscut si drept Nokia 5230.

Terminalul va fi lansat in data de 17 martie si va sosi cu un display touch de 3.2 inchi, magazinul Nokia Ovi Store preinstalat si suport pentru conectivitate 3G. Aparent, Nokia Nuron va fi adresat segmentului de public pasionat de social networking, cu varste cuprinse intre 20 si 40 de ani. T-Mobile doreste ca acest model sa atraga si pe acei utilizatori care nu au mai avut un telefon cu touchscreen pana acum.

Astfel, ne putem astepta ca  Nokia 5230 sa fie un telefon entry level, cu un pret pe masura dotarilor sale. Acestea includ si conectivitate GSM quad band, UMTS dual band, o baterie Li-Ion, o camera de 2 megapixeli cu zoom digital si balans al albului, radio FM cu RDS, Symbian 9.4, A-GPS si Bluetooth 2.0.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×