Sharp prezinta imagini cu noile sale telefoane mobile (cu incarcare solara)

Autor:  | Publicat în:  Sharp 2.212 ori
<b>Sharp prezinta imagini cu noile sale telefoane mobile (cu incarcare solara)</b>Japonezii de la Sharp au prezentat recent imagini cu noile lor telefoane mobile, printre care se numara si modele alimentate cu energie solara. Toate noile handseturi sunt telefoane cu clapeta, dotate cu camera de 5 megapixeli. Primul model este Sharp...

Japonezii de la Sharp au prezentat recent imagini cu noile lor telefoane mobile, printre care se numara si modele alimentate cu energie solara. Toate noile handseturi sunt telefoane cu clapeta, dotate cu camera de 5 megapixeli.

Primul model este Sharp SH7110C, pe care il puteti admira mai jos, urmat de foarte asemanatorul SH7118C, in imaginea imediat urmatoare:

Shapr Solar

Iata-l si pe Sharp SH7120C, in culoare albastra si dispunand de un panou solar care asigura o metoda de incarcare eco pentru handset:

Sharp Solar

SH7128C, de mai jos este probabil varianta gri a lui SH7120C, de vreme ce nu observam prea multe diferente intre cele 2 telefoane:

Sharp Solar

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×