Nokia oferă acum oficial actualizarea la Windows Phone 8.1, În versiunea Cyan; Iată noutățile!

1.734 ori
<b>Nokia oferă acum oficial actualizarea la Windows Phone 8.1, În versiunea Cyan; Iată noutățile!</b>Nokia a anunțat în sfârșit astăzi sosirea lui Windows Phone 8.1 pe terminalele sale compatibile, în versiunea Cyan a acestui release. Lista de noutăți e mare și include și funcțiile testate de noi în recenzia lui Windows Phone 8.1, precum...

Nokia a anunțat în sfârșit astăzi sosirea lui Windows Phone 8.1 pe terminalele sale compatibile, în versiunea Cyan a acestui release. Lista de noutăți e mare și include și funcțiile testate de noi în recenzia lui Windows Phone 8.1, precum Cortana, tastatura Word Flow sau noile opțiuni de customizare.

Aflăm și că Nokia Lumia 1520, Lumia 930 și Lumia Icon vor primi suport pentru Nokia Rich Recording și sunet Dolby Digital 5.1. Toate handseturile Lumia vor avea parte și de actualizări la capitolul cameră, cu o îmbunătățire a reproducerii culorilor, performanță mai bună low light, autofocalizare continuă și îmbunătățiri ale capturii RAW, acolo unde e suportată. De asemenea, telefoanele Lumia vor avea parte de suport Bluetooth 4.0 low energy, permițându-le să se conecteze astfel la gadgeturi de fitness tracking și alte accesorii Bluetooth, precum Nokia Treasure Tag.

Nokia oferă acum oficial actualizarea la Windows Phone 8.1, În versiunea Cyan; Iată noutățile!

Update-ul aduce și o nouă platforma de fitness care adună informații despre locurile unde ați făcut jogging sau pedalat si pașii făcuți. Deși oficial actualizarea la Cyan sosește azi, va dura câteva săptămâni până ce toate modelele compatibile vor primi software-ul. Cu ocazia sosirii acestui update vor fi îmbunătățite și aplicațiile trademark Nokia: Nokia Camera, Creative Studio și Storyteller, prima primind o interfață simplificata cu acces one țap la editare și partajare, plus zoom full resolution.

Există și suport Creative Studio 6 în zona foto, o aplicație dedicata CS6 urmând să ajungă în Windows Phone Store în curând, cu o mulțime de tooluri și filtre. Pentru cei care vor să afle exact când le va sosi WP 8.1 Cyan, cu tot cu Action Center și Cortana care să le prezică perfect meciuri, există un tabel detaliat aici.

[UPDATE] - Nokia Lumia 925 versiunea Vodafone România, tocmai a primit actualizarea! Vă așteptăm să confirmați și alte modele!

Nokia Lumia 925 versiunea Vodafone România, tocmai a primit actualizarea! Nokia Lumia 925 versiunea Vodafone România, tocmai a primit actualizarea!

Nokia Lumia 925 versiunea Vodafone România, tocmai a primit actualizarea! Nokia Lumia 925 versiunea Vodafone România, tocmai a primit actualizarea!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×