Samsung brevetează stylusul cu senzori ultrasonici; O nouă tehnologie pentru Galaxy Note

763 ori
<b>Samsung brevetează stylusul cu senzori ultrasonici; O nouă tehnologie pentru Galaxy Note</b>Samsung a depus cerere pentru un brevet nou în Coreea de Sud, unul legat de seria Galaxy Note și de stylusul acestor modele. Aparent gigantul asiatic a dezvoltat un pen special, care integrează noi modalități de recunoaștere a inputului. &nbsp;...

Samsung a depus cerere pentru un brevet nou în Coreea de Sud, unul legat de seria Galaxy Note și de stylusul acestor modele. Aparent gigantul asiatic a dezvoltat un pen special, care integrează noi modalități de recunoaștere a inputului.

Astfel se vor folosi senzori ultrasonici în locul unui digitizer normal, iar dacă se renunța la acesta din urmă terminalele ar putea fi cu 1 mm mai subțiri. Eliminarea digitizerului înseamnă și o scădere de cost pentru producători și nouă tehnologie aduce mai multă precizie la input. 3 senzori pot înregistra date 2D la ora actuală, în vreme ce 4 vor putea înregistra date 3D, dar nu să credeți că acest concept e total nou. și Qualcomm a pus în aplicare o tehnologie similară pe tabletă MDP.

Brevetul celor de la Samsung mentioneaza că 4 senzori vor putea detecta inputul stylusului și când nu se află pe ecran. Asta înseamnă că vom avea parte de noi gesturi în aer cu stylusul sau o combinație între gesturile cu degetele si cu pen-ul.

Posibilitatea de a folosi senzori ultrasonici e validă pentru Galaxy Note 4, deși dacă brevetul de abia a fost depus, va dura ceva până ce Samsung îl va folosi. Recent am aflat că există șanse să vedem și scanner de retina pe Galaxy Note 4, mai ales că o postare recentă a contului oficial de Twitter Exynos de la Samsung a confirmat că se pregătește un Eye Scanner pentru Note 4.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×