Nokia ofera cautare Google pentru clientii sai

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.145 ori
<b>Nokia ofera cautare Google pentru clientii sai</b>Nokia si Google au anuntat in cadrul Mobile World Congress 2008 ca popularul motor de cautare va fi integrat in aplicatia Nokia Search. Acest proces va debuta pe pietele unde brandul Nokia este popular, primele terminale selectate pentru upgrade fiind...

Nokia si Google au anuntat in cadrul Mobile World Congress 2008 ca popularul motor de cautare va fi integrat in aplicatia Nokia Search.

Acest proces va debuta pe pietele unde brandul Nokia este popular, primele terminale selectate pentru upgrade fiind proaspat anuntatele Nokia N96, Nokia N78, Nokia 6210 Navigator si Nokia 6220 classic. Google Search va fi disponibil si pe restul terminalelor Nokia, in viitor, in pana la 100 de tari unde se comercializeaza aceste handseturi. Nokia Search, acum si cu aportul Google ofera acces rapid si usor la informatii de pe web prin intermediul unui handset. De asemenea utilizatorii lui Nokia Search pot cauta continuturi cu ajutorul terminalului si pot folosi un motor de cautare local pentru aceeasi experienta.

Nokia Search este disponibil pe numeroase terminale si asigura acces direct printr-un singur click, economisind timpul utilizatorului. Dupa ce acesta a gasit ceea ce cauta, Nokia search permite utilizatorului sa foloseasca informatia gasita, folosind feature-urile respectivului telefon, cum ar fi hartile, mesageria sau browserele. Google Search era deja disponibil pe tableturile Internet Nokia, iar in urma cu un an Nokia N95 8GB a devenit primul terminal mobil cu suport complet pentru YouTube,  demonstrand parteneriatul intre finlandezi si gigantul motoarelor de cautare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×