Nokia Photo Browser, disponibil pe 5800 si N97 pe site-ul Beta Labs

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.500 ori
<b>Nokia Photo Browser, disponibil pe 5800 si N97 pe site-ul Beta Labs</b>In vreme ce toata comunitatea jurnalistica se pregateste de debutul showului CTIA din Las Vegas, care va avea loc astazi, iata ca Nokia a lansat Photo Browser prin Nokia Beta Labs website. Aplicatia poate fi urmarita in actiune aici: Daca ati folosit...

In vreme ce toata comunitatea jurnalistica se pregateste de debutul showului CTIA din Las Vegas, care va avea loc astazi, iata ca Nokia a lansat Photo Browser prin Nokia Beta Labs website. Aplicatia poate fi urmarita in actiune aici:

Daca ati folosit PhotoFlow pentru a vizualiza poze pe Nokia 5800, atunci ar fi cazul sa faceti un upgrade, descarcand si instaland noua utilitate foto. Beta Labs anunta ca Nokia Photo Browser este suportat pe modelele 5800 si N97 S60 5th Edition, permitand interactiunea cu ecranul prin atingere, drag and drop si apasare cu degetul.

La momentul vizualizarii unei imagini veti putea apasa ecranul un timp indelungat pentru a pune in functiune o lupa, veti apasa de 2 ori rapid pentru a accesa zoomul normal, apasand rapid de 2 ori pe o fata, pentru a activa browsingul fetelor. In acest mod, o "stergere" a display-ului va face trecerea de la o fata de persoana fotografiata la alta.

La acest moment exista si o versiune pentru S60 3rd Edition, in curs de dezvoltare.

Via: [Nokiaexperts.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×