Porumbeii voiajori aduc telefoane mobile in inchisorile braziliene

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 2.259 ori
<b>Porumbeii voiajori aduc telefoane mobile in inchisorile braziliene</b>Paznicii unor inchisori braziliene au "interceptat" 2 porumbei calatori care transportau telefoane mobile catre detinutii inchisorii din Sorocaba, aflata la 100 km de Sao Paolo, conform celor de la The Telegraph. Fiecare porumbel transporta o punguta cu...

Paznicii unor inchisori braziliene au "interceptat" 2 porumbei calatori care transportau telefoane mobile catre detinutii inchisorii din Sorocaba, aflata la 100 km de Sao Paolo, conform celor de la The Telegraph.

Fiecare porumbel transporta o punguta cu un telefon si un incarcator, iar pasarile au fost prinse 2 zile la rand, incercand sa ajunga la detinuti miercurea si joia trecuta. Folosirea porumbeilor pentru a transporta tot soiul de produse este cea mai noua metoda de a alimenta traficul de bunuri din inchisorile braziliene.

Se pare ca porumbeii ar fi fost crescuti si antrenati in inchisoare, traind pe acoperisul acesteia, unde prizonerii isi primeau "marfa", inainte sa trimita pasarile inapoi celor apropiati si "colegilor" de afara. Iata ca atunci cand o metoda de comunicare veche de mii de ani se ciocneste cu una noua, ies scantei, mai ales daca domeniul de actiune este unul ilegal.

Via: [Textually.org]

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×