Ericsson atinge un record mondial de viteza a conexiunii HSPA: 56 Mbps

Autor:  | Publicat în:  Ericsson 1.062 ori
<b>Ericsson atinge un record mondial de viteza a conexiunii HSPA: 56 Mbps</b>Ericsson continua sa creasca vitezele HSPA pentru a oferi clientilor sai o dezvoltare a broadbandului mobil si o experienta mai atractiva pentru utilizatori. Prin intermediul noilor conexiuni, utilizatorii pot intra pe Internet instantaneu, iar paginile...

Ericsson continua sa creasca vitezele HSPA pentru a oferi clientilor sai o dezvoltare a broadbandului mobil si o experienta mai atractiva pentru utilizatori. Prin intermediul noilor conexiuni, utilizatorii pot intra pe Internet instantaneu, iar paginile web se incarca imediat, chiar daca numarul de clienti care se afla online simultan este mare.

Suedezii de la Ericsson isi vor dobora propriul record de viteza a conexiunii HSPA, prezentand noua tehnologie multi-carrier HSPA MIMO si atingand o rata de transfer de 56 Mbps. Demonstratia va avea loc la CTIA Wireless, show care a debutat in Las Vegas astazi, 1 aprilie si se va incheia pe 3. Cresterea vitezei se realizeaza datorita unei combinatii input multiplu-output multiplu (MIMO) si a tehnologiei multi-carrier HSPA.

Prezentarea va folosi un concept de router HSPA broadband mobile Ericsson, care va putea fi folosit oriunde si oricand, chiar si in cazul a mai multi consumatori. Noua tehnologie va fi pusa in aplicare comercial in 2010, iar pana la finalul lui 2009, Ericsson va suporta implementarea comerciala a conexiunilor cu viteze de pana la 42 Mbps, a caror demonstratie a fost facuta la Barcelona, in cadrul Mobile World Congress.

Via: [Foxbusiness.com]

⚡ Mulțumim că ne citești! :) ❤️ Azi ne și poți susține prin cumpărături de Black Friday făcute prin link-urile noastre de afiliere:

eMAG.ro
PCGarage.ro
Cel.ro
evoMAG.ro
Altex.ro
Fashiondays.ro
iHunt.ro
Orange.ro
QuickMobile.ro (cupon -3% QUICK202)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×