Nokia pregateste telefonul "Tube", iPhone finlandez cu interfa touch

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.216 ori
<b>Nokia pregateste telefonul "Tube", iPhone finlandez cu interfa touch</b>Gigantul finlandez isi pregateste raspunsul oficial pentru iPhone sub forma unui proiect numit in mod bizar "Tube", care se axeaza pe producerea unui telefon dotat cu interfat touch. Noul handset va semana cu hitul Apple care a facut furori in 2007 si...

Gigantul finlandez isi pregateste raspunsul oficial pentru iPhone sub forma unui proiect numit in mod bizar "Tube", care se axeaza pe producerea unui telefon dotat cu interfat touch.

Noul handset va semana cu hitul Apple care a facut furori in 2007 si continua sa o faca si in 2008. "Tube" si-a facut aparitia intr-un slideshow prezentat la conferinta Evans Data Developer Relations, din Redwood City, California. Slide-ul prezenta interfata telefonului, inclusiv o imagine promotionala din Shrek 3. Tom Libretto, vicepresedintele Forum Nokia considera ca producatorul finlandez poate concura cu Apple in acelasi segment de public, la capitolul telefonie mobila.

Apple a vandut peste 4 milioane de iPhone-uri de la lansarea sa in vara lui 2007, dar Libretto a tinut sa mentioneze ca "Nokia a atins astfel de cifre de vanzari de la cina sa de vineri seara". Probabil vicepresedintele Nokia Forum ar fi trebuit sa mentioneze ca era vorba de low-end-uri la preturi mult mai mici decat cel al iPhone-ului. Gigantul finlandez a provocat firma lui Steve Jobs la un duel se pare... Vor iesi finlandezii invingatori?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×