Nokia pregătește un phablet pentru toamnă, Împreună cu un Lumia 920 mai ieftin

1.621 ori
<b>Nokia pregătește un phablet pentru toamnă, Împreună cu un Lumia 920 mai ieftin</b>După o avalanșă de informații și fotografii legate de faimosul deja Nokia EOS, iată că aflăm că finlandezii ne pregătesc și un phablet pentru la toamnă. Se pare că acest terminal cu diagonală mare va fi lansat undeva în...

După o avalanșă de informații și fotografii legate de faimosul deja Nokia EOS, iată că aflăm că finlandezii ne pregătesc și un phablet pentru la toamnă. Se pare că acest terminal cu diagonală mare va fi lansat undeva în septembrie-octombrie, împreună cu o versiune de buget a lui Nokia Lumia 920.

Despre acest phablet aflăm că el va sosi cu același modul de cameră de pe Lumia 925 și va fi dotat cu un ecran de 5.5 sau 6 inch. Următorul val de phableturi de la Nokia ne va aduce camere cu mai mulți megapixeli și senzori cu 16 lentile în stil lytro. Aceste modele vor sosi de abia în februarie 2014.

în ce privește versiunea cu preț mic a lui Lumia 920, acest model va sosi tot la toamnă, cu ecran de 4.7 inch ClearBlack AMOLED cu rezoluție WXGA, camera de 8 MP cu tehnologie Carl Zeiss și deschidere F/1.9, dar fără stabilizator optic. Designul va aduce cu cel al lui Lumia 720, dar terminalul va fi mai ușor și subțire.

Prețul acestui device va fi unul agresiv, pentru a înlocui gama Lumia 82X. Vă tentează un mega phablet Nokia cu o cameră puternică, sau preferați un telefon metalic subțire?

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×