Nokia prezinta Internet Tabletul N810, dotat cu ecran 3D

1.915 ori
<b>Nokia prezinta Internet Tabletul N810, dotat cu ecran 3D</b>Nu putem spune ca display-urile 3D ne incanta prea mult in acest punct al evolutiei terminalelor mobile, parand mai degraba genul de tehnologie datatoare de dureri de cap. Totusi Nokia a aderat la acest tip de display, prezentand publicul de la Nokia...

Nu putem spune ca display-urile 3D ne incanta prea mult in acest punct al evolutiei terminalelor mobile, parand mai degraba genul de tehnologie datatoare de dureri de cap. Totusi Nokia a aderat la acest tip de display, prezentand publicul de la Nokia World 2009 un Internet tablet dotat cu un astfel de ecran.

Este vorba de Nokia N810, prezent in imaginea neclara de mai sus si dotat cu "un ecran special" fabricat de catre un partener misterios al finlandezilor. Display-ul afiseaza continuturi 3D fara a fi nevoie ca utilizatorul sa priveasca printr-o pereche de ochelari speciali. Anuntul celor de la Nokia vine in aceeasi zi in care Sony vorbea despre aceasta tehnologie in cadrul showului IFA.

Pentru ca ecranul 3D sa prinda la public va fi nevoie de o interfata pe masura, dar si de continuturi "true 3D", pe care utilizatorul sa le vizualizeze ca atare. Dupa televizoare 3D si tableturi 3D urmeaza oare in curand si telefoane cu astfel de ecrane?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×