Nokia prezinta schitele viitorului sau smartphone: tu alegi designul!

1.827 ori
<b>Nokia prezinta schitele viitorului sau smartphone: tu alegi designul!</b>Nokia a initiat proiectul Design by Community, cu scopul de a se baza pe feedback-ul publicului sau pentru a crea o serie de design-uri ale viitoarelor sale produse. Publicul a votat diferite specificatii si aspecte din design, ajungandu-se la o lista...

Nokia a initiat proiectul Design by Community, cu scopul de a se baza pe feedback-ul publicului sau pentru a crea o serie de design-uri ale viitoarelor sale produse. Publicul a votat diferite specificatii si aspecte din design, ajungandu-se la o lista finala de dotari si idei generale asupra lookului handsetului ideal. Au rezultat aceste 3 schite:

Ele sunt supuse la vot aici, iar castigatoarul va fi transformat intr-un prototip real si speram noi si intr-un telefon destinat consumatorilor. In ce priveste lista de specificatii formata in urma voturilor, ea include un display capacitiv touch de 4 inchi (16:9), un sistem de operare open source cu multitasking, WiFi 802.11 b/g/n, conectivitate USB si HDMI out.

Nokia prezinta schitele viitorului sau smartphone: tu alegi designul!

In plus, terminalul ideal Nokia va sosi cu suport Dolby Surround si o camera de 8 megapixeli cu zoom optic de 4x, blitz dual LED si Xenon, plus captura video HD. Un senzor upgradabil de imagine, memorie flash si difuzoare cu surround fac de asemenea parte din dotarile acestui telefon fantezist. Va deveni el oare real?

Nokia prezinta schitele viitorului sau smartphone: tu alegi designul!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×