Android 2.2 soseste pe Samsung Galaxy S printr-o scapare!

2.979 ori
<b>Android 2.2 soseste pe Samsung Galaxy S printr-o scapare!</b>Popularitatea incredibila a lui Samsung Galaxy S este rasplatita, se pare printr-o scapare de software. Este vorba despre upgrade-ul la Android 2.2 (Froyo), care in loc sa soseasca in septembrie, asa cum fusese anuntat, a scapat pe web chiar ieri. &nbsp;...

Popularitatea incredibila a lui Samsung Galaxy S este rasplatita, se pare printr-o scapare de software. Este vorba despre upgrade-ul la Android 2.2 (Froyo), care in loc sa soseasca in septembrie, asa cum fusese anuntat, a scapat pe web chiar ieri.

Trebuie sa spunem ca Samsung Galaxy S este un smartphone exceptional, deoarece il avem chiar acum in teste si ardem de nerabdare sa va prezentam recenzia sa. Revenind la noul software, avem de-a face cu un firmware de test pentru terminal, care include si Froyo si poarta numele de cod I9000XXJP1. Inainte de a purcede la download, retineti ca acesta este un software de test si poate cauza erori sau tot soiul de buguri.

Android 2.2 soseste pe Samsung Galaxy S printr-o scapare!

Spre exemplu, acestei versiuni de Android 2.2 ii lipseste suportul Flash in browserul web, deocamdata. De remarcat este faptul ca firmware-ul este destul de stabil si in mod clar mai rapid decat Android 2.1, dar risca sa inceatineasca terminalul daca exagerati cu multitasking-ul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×