Android 2.2 soseste pe Samsung Galaxy S printr-o scapare!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.947 ori
<b>Android 2.2 soseste pe Samsung Galaxy S printr-o scapare!</b>Popularitatea incredibila a lui Samsung Galaxy S este rasplatita, se pare printr-o scapare de software. Este vorba despre upgrade-ul la Android 2.2 (Froyo), care in loc sa soseasca in septembrie, asa cum fusese anuntat, a scapat pe web chiar ieri. &nbsp;...

Popularitatea incredibila a lui Samsung Galaxy S este rasplatita, se pare printr-o scapare de software. Este vorba despre upgrade-ul la Android 2.2 (Froyo), care in loc sa soseasca in septembrie, asa cum fusese anuntat, a scapat pe web chiar ieri.

Trebuie sa spunem ca Samsung Galaxy S este un smartphone exceptional, deoarece il avem chiar acum in teste si ardem de nerabdare sa va prezentam recenzia sa. Revenind la noul software, avem de-a face cu un firmware de test pentru terminal, care include si Froyo si poarta numele de cod I9000XXJP1. Inainte de a purcede la download, retineti ca acesta este un software de test si poate cauza erori sau tot soiul de buguri.

Android 2.2 soseste pe Samsung Galaxy S printr-o scapare!

Spre exemplu, acestei versiuni de Android 2.2 ii lipseste suportul Flash in browserul web, deocamdata. De remarcat este faptul ca firmware-ul este destul de stabil si in mod clar mai rapid decat Android 2.1, dar risca sa inceatineasca terminalul daca exagerati cu multitasking-ul.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×