Nokia prezinta tehnologia anului 2015 (Video)

1.976 ori
<b>Nokia prezinta tehnologia anului 2015 (Video)</b>Nokia are bunul obicei de a anunta lunar o inovatie tehnologica, prin intermediul unui clip fermecator si bine pus la punct. Totusi, oare cate din aceste SF-uri se vor transforma in produse reale si oare de ce Nokia alege mereu anul 2015 drept etalon?...

Nokia are bunul obicei de a anunta lunar o inovatie tehnologica, prin intermediul unui clip fermecator si bine pus la punct. Totusi, oare cate din aceste SF-uri se vor transforma in produse reale si oare de ce Nokia alege mereu anul 2015 drept etalon? Oare nu au auzit de predictiile mayasilor pentru 2012?

In clipul de mai sus, Heikki Norta, seful sectiunii Corporate Strategy de la Nokia descrie felul in care viata utilizatorului de gadgeturi/terminale Nokia se va desfasura in 2015. Puteti vedea numeroase terminale high end in acest clip, majoritatea operand cu ajutorul unor interfete touch, nimic prea exagerat pentru tehnologiile emergente ale anului 2009.

Practic, ceea ce vedem azi drept concept, ar trebui sa fie produs de masa peste 5 ani. Pe scurt, Nokia ne propune un univers in care realitatea augmentata este la putere, impreuna cu o conectivitate omniprezenta, telefoane cu clapeta si display dual, micro proiectoare si tastaturi laser. In afara de hardware si software, Nokia intentioneaza sa fie "miezul" unei retele care agrega date folosind sute de milioane de terminale inteligente, pentru un nivel urias de "impartasire a informatiilor".

Ce parere aveti despre un astfel de viitor? Si ce rol are Symbian (sau Maemo) in aceasta poveste?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×