Apple depaseste Nokia la capitolul profituri, iPhone domina piata

1.416 ori
<b>Apple depaseste Nokia la capitolul profituri, iPhone domina piata</b>iPhoneforum.ro ne informeaza ca Nokia si Samsung, cei mai importanti producatori de telefoane mobile din lume se inclina in fata celor de la Apple, care au inregistrat un profit trimestrial mai mare in ultimele luni, chiar si fata de gigantul Nokia....

iPhoneforum.ro ne informeaza ca Nokia si Samsung, cei mai importanti producatori de telefoane mobile din lume se inclina in fata celor de la Apple, care au inregistrat un profit trimestrial mai mare in ultimele luni, chiar si fata de gigantul Nokia.

Apple s-a dovedit a fi producatorul de telefoane cu cel mai mare profit operational total din industrie, conform firmei Strategy Analytics, care se ocupa cu studii de acest gen. Totusi, trebuie remarcat faptul ca nici Nokia, nici Samsung nu stau cu mainile in san, in vreme ce toata lumea e cuprinsa de mania iPhone.

In vreme ce finlandezii tocmai au lansat modelul high end Nokia N900, Samsung si-a anuntat propria platforma mobila, OS-ul bada, incercand sa faca o diferenta pe piata smartphone-urilor. Aflati ca Nokia si Samsung vand la un loc 60% din telefoanele mobile la nivel global, dar acest numar a scazut, odata cu cresterea in popularitate a lui iPhone si a BlackBerry-urilor.

Interesant este faptul ca Nokia a pierdut duelul financiar trimestrial cu Apple, o companie care activeaza in domeniul productiei de telefoane mobile de abia din 2007. Cum va arata acest duel peste 10 ani?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×