Nokia Pure View are parte de un teaser pentru super-camera sa; Vine la MWC 2012! (Video)

1.299 ori
<b>Nokia Pure View are parte de un teaser pentru super-camera sa; Vine la MWC 2012! (Video)</b>Urmând exemplul celor de la Huawei și LG, Nokia a început teasingul pentru produsele pe care le va prezenta la Mobile World Congress 2012, la începutul săptămânii viitoare. Ne vom afla în Barcelona pentru a vă oferi detalii, dar până atunci hai...

Urmând exemplul celor de la Huawei și LG, Nokia a început teasingul pentru produsele pe care le va prezenta la Mobile World Congress 2012, la începutul săptămânii viitoare. Ne vom afla în Barcelona pentru a vă oferi detalii, dar până atunci hai să aruncăm o privire asupra teaserului pentru Nokia Pure View, device-ul cu super camera care se vrea a fi un urmaș pentru Nokia N8.

Clipul de mai jos prezintă câteva cadre capturate cu așa-numitul Nokia Pure View 808, asta dacă numele se va păstra și nu va avea loc un rebranding. Nu este încă foarte clar dacă acest device va folosi o cameră de 12 sau 16 megapixeli, deși se pare că speculațiile par a prefera a doua variantă. Nokia tot insista pe cuvântul "pur" în relație cu posibilitatea de captură pe care o are camera handsetului său. Mă aștept deci că imaginile să fie realiste și telefonul să se bată de la egal cu o cameră digitală de sine stătătoare, dar una din segmentul midrange.

Tehnologia Carl Zeiss va fi la mare preț aici, iar în ce privește designul lui Pure View, se zvonește că va fi folosit din nou formatul lui N9, deci carcasa din policarbonat și margini rotunjite, plus ecran ClearBlack. Cât de reale sunt informațiile și ce poate camera nou-venitului veți afla de la noi, în direct de la MWC 2012.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×