LG Fusic II, gata de lansare

929 ori
<b>LG Fusic II, gata de lansare</b>Se pare ca LG Fusic II va sosi in curand, desi se cunosc foarte putine detalii despre acest terminal, toate provenind din zvonuri mai degraba decat din comunicate de presa ale companiei producatoare. Noul handset al celor de la LG va incorpora o camera de...

Se pare ca LG Fusic II va sosi in curand, desi se cunosc foarte putine detalii despre acest terminal, toate provenind din zvonuri mai degraba decat din comunicate de presa ale companiei producatoare.

Noul handset al celor de la LG va incorpora o camera de 1.3 megapixeli, un display la o rezolutie de 220x276 pixeli si va suporta EV-DO. Designul este unul “sexy”, placut ochiului si se pot vedea clar in poza anterioara tastele dedicate functiilor muzicale. Speram ca, desi camera telefonului dezamageste, macar memoria interna sau cardurile microSD sa ne permita sa folosim din plin functiile muzicale ale telefonului, oferind destul spatiu de stocare pentru melodiile preferate.

De vreme ce Sony Ericsson tocmai a dat lovitura lansand noi terminale din celebrele serii Cyber-Shot si Walkman, raspunsul va trebui sa vina rapid de la LG. Nu am vazut deocamdata un rival pentru K850i, cu logo-ul LG pe el, sau macar un model de telefon dotat cu 8GB de memorie, pentru melomanii dornici de a avea mereu playlistul preferat la purtator. Dupa hiturile LG Chocolate, Shine si Prada, compania se pare ca pregateste ceva si este posibil ca si modelul “Wine” sa devina un hit. Pe cand un rival pentru Walkman, LG?

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×