Nokia recunoaște un bug de utilizare la Lumia 900 și ofertă 100 dolari pe facturile AT&T

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.002 ori
<b>Nokia recunoaște un bug de utilizare la Lumia 900 și ofertă 100 dolari pe facturile AT&T</b>Nokia a lansat smartphone-ul său de top - Lumia 900 - în SUA și se pare că au apărut unele probleme. Și la Lumia 800 au recunoscut că Wi-Fi-ul și autonomia nu sunt ok. Au lansat o serie de update-uri care să rezolve aceste probleme. Până la...

Nokia a lansat smartphone-ul său de top - Lumia 900 - în SUA și se pare că au apărut unele probleme. Și la Lumia 800 au recunoscut că Wi-Fi-ul și autonomia nu sunt ok. Au lansat o serie de update-uri care să rezolve aceste probleme. Până la urmă nu-i chiar ușor să lansezi telefoane pe o platformă nouă în mai puțin de 8 luni - de la anunțul lui Stephen Elop, CEO Nokia, din februarie 2011 până în octombrie 2011 când seria Lumia a fost prezentată oficial.

într-un post pe blogul oficial se recunoaște că în unele cazuri s-a descoperit un bug de funcționare prin care se pierde conexiunea de date. Din 16 aprilie va fi lansat un update software via Zune ce va rezolva această problemă. în magazinele AT&T se poate opta pentru schimbarea unui Lumia 900 cu unul updatat la nouva versiune de soft.

AT&T și Nokia oferă și 100 de dolari credit ce poate fi scăzut din facturile operatorului de telefonie pentru cei care achiziționează telefonul până pe 21 aprilie 2012. Lumia 900 costă cu unele abonamente în jur de 99 dolari. Se poate spune că este achiziționat gratuit.

Aștept cu interes și lansarea din țara noastră. Lumia 900 a fost primit bine în SUA, unde smartphone-ul finlandez s-a clasat pe locul 1 și 2 pe amazon.com, după culoare - negru și albastru.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×