Nokia renunță la MeeGo, Își vinde secțiunea mobilă celor de la Microsoft și lansează o tabletă Windows 8 În 2012 (ZVON)

1.793 ori
<b>Nokia renunță la MeeGo, Își vinde secțiunea mobilă celor de la Microsoft și lansează o tabletă Windows 8 În 2012 (ZVON)</b>Eldar Murtazin, zvonerul de serviciu nu dă informațiile cu picătura ci cu potopul, astfel că am aflat cam toată strategia Nokia pe următorii 2 ani, asta dacă informațiile redactorului șef Mobile Review sunt reale. Ei bine, nici urmă de MeeGo în...

Eldar Murtazin, zvonerul de serviciu nu dă informațiile cu picătura ci cu potopul, astfel că am aflat cam toată strategia Nokia pe următorii 2 ani, asta dacă informațiile redactorului șef Mobile Review sunt reale. Ei bine, nici urmă de MeeGo în planurile de viitor ale finlandezilor, în schimb aceștia ar putea lansa o tabletă în 2012.

Dacă apar probleme în procesul de dezvoltare, tableta va fi amânată până în 2013, după cum aflăm de pe forumul Mobile Review. Windows 8 este menționat ca posibil OS, iar dacă vă întrebați cum rămâne cu restul planurilor Nokia, aflați că Symbian^3 va mai sosi sub formă de 5, până la 7 terminale anul viitor, acestea fiind mid și high end.

Maemo 6 va înceta să mai fie actualizat și vom vedea probabil un terminal pentru fani, în vreme ce Windows Phone 7 va deveni principaul OS pentru smartphone-urile Nokia. Compania țintește anul viitor către un preț de 100 - 250 de euro pentru modelele mid end cu OS S60 5th edition, destinate publicului de masă.

Low-end-urile vor avea un preț de 100 euro, iar Nokia mai speră și să păstreze o cotă de piață în segmentul smartphone de 21% pe 2011 și o cotă de 27% din piața totală de telefoane în aceeași perioadă. Ce ne miră este teoria lui Eldar, care afirmă că dacă lucrurile nu merg bine cu Microsoft, care ar intenționa să cumpere Nokia (secțiunea mobilă), atunci finlandezii se vor orienta spre Android... (!?)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×