Sony Ericsson Azusa Își face apariția Într-un test benchmark; terminalul aduce cu Xperia Play

1.344 ori
<b>Sony Ericsson Azusa Își face apariția Într-un test benchmark; terminalul aduce cu Xperia Play</b>NenaMark1 este un benchmark Android care se ocupă de secțiunea de grafică și accelerare hardware, iar datorită acestui software am avut ocazia să aflăm de existența unui nou model Sony Ericsson, pe numele său Azusa. Misteriorul terminal nu are...

NenaMark1 este un benchmark Android care se ocupă de secțiunea de grafică și accelerare hardware, iar datorită acestui software am avut ocazia să aflăm de existența unui nou model Sony Ericsson, pe numele său Azusa. Misteriorul terminal nu are încă o "față", dar știm că ecranul său suportă o rezoluție de 854 x 480 pixeli.

în plus, handsetul rulează Android 2.3.3 și vine cu un procesor grafic Qualcomm Adreno 205, cel mai probabil însoțit de un Snapdragon de 1 GHz. Aceste specificații ne amintesc de Sony Ericsson Xperia Play, zis și PlayStation Phone. Rezulatul testelor benchmark este de 45.20, comparabil cu scorul obținut de Xperia Arc.

Aceasta asemănare ne duce cu gândul la faptul că Azusa ar putea fi un nume de cod pentru Xperia Acro, varianta japoneză de Sony Ericsson Xperia Arc, cu câteva modificări. Mai multe detalii vom afla atunci când vom vedea o scăpare mai clară pe web a telefonului.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×