Aur curat! Nokia ORO este un C7 luxos

2.234 ori
<b>Aur curat! Nokia ORO este un C7 luxos</b>Nokia ORO nu este vreun Vertu rătăcit sub branding Nokia, ci chiar modelul touch C7, a cărui ramă și taste au fost acoperite cu aur de 18 karate. Specificațiile lui Nokia C7 rămân aceleași, dar lookul este mai luxos. &nbsp; Handsetul vine și cu...

Nokia ORO nu este vreun Vertu rătăcit sub branding Nokia, ci chiar modelul touch C7, a cărui ramă și taste au fost acoperite cu aur de 18 karate. Specificațiile lui Nokia C7 rămân aceleași, dar lookul este mai luxos.

Handsetul vine și cu un strat de piele Bridge of Weir de cea mai bună calitate, care îi acoperă partea din spate. Cele trei taste frontale sunt fabricate din cristal de safir rezistent la zgârieturi, iar ecranul este protejat de un strat Gorilla Glass. Prețul acestui terminal luxos va fi în jur de 1635 de dolari, conform retailerului rus Svyaznoy.

Dacă acest prețios telefon va ajunge și la noi nu știm încă, dar cert e că Nokia C7 este un handset bun chiar și fără customizari de acest gen, dar dacă va dă mâna, de ce nu să aduceți puțin lux în viața de zi cu zi?

Aur curat! Nokia ORO este un C7 luxos

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×