Nokia Romania va produce telefoane pentru Africa si Estul Mijlociu

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.401 ori
<b>Nokia Romania va produce telefoane pentru Africa si Estul Mijlociu</b>Conform Hotnews.ro, fabrica Nokia de la Jucu, judetul Cluj a fost deschisa oficial ieri, in prezenta a numeroase companii finlandeze si autoritati locale. Productia de terminale Nokia va avea ca tinta piata Estului Mijlociu, dar si pe cea africana. Senior...

Conform Hotnews.ro, fabrica Nokia de la Jucu, judetul Cluj a fost deschisa oficial ieri, in prezenta a numeroase companii finlandeze si autoritati locale.

Productia de terminale Nokia va avea ca tinta piata Estului Mijlociu, dar si pe cea africana. Senior vice presedintele Nokia, Juha Putkiranta a afirmat ca muncitorii romani de la fabrica primesc un pachet salarial atractiv si mese calde, dar a refuzat sa comenteze pe seama productiei. Autoritatile locale afirma ca romanii muncesc la Jucu pentru un pachet salarial cuprins intre 200 si 300 de euro, in comparatie cu salariul de baza de 1500 de euro din tarile vestice.

Putkiranta a afirmat ca fabrica Nokia din Romania va produce, printre altele, modele Nokia 1200 destinate clientilor din Estul Mijlociu si Africa. Oficialii Nokia afirma ca fabrica va instala si softurile necesare pe modelele produse. Muncitorii de la Jucu sunt obligati prin contract sa nu dezvaluie informatii despre munca lor, iar conditiile par a fi excelente, de vreme ce oficialii planuiesc sa construiasca terenuri de fotbal si basket pentru pauzele muncitorilor.

Oficialii Nokia au afirmat ca fabrica de la Jucu are acum 350 de angajati, iar numarul va ajunge la 3500 pana la sfarsitul anului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×