Noul Sony Ericsson XPERIA X1 si interfata sa in stil iPhone

1.992 ori
<b>Noul Sony Ericsson XPERIA X1 si interfata sa in stil iPhone</b>Va prezentam ieri nu mai putin de 6 noi telefoane Sony Ericsson, dintre care cel mai mult ne-a impresionat XPERIA X1, care promite sa detroneze orice smartphone de pe piata la ora actuala. Aruncam o privire asupra interfatei sale intr-un clip video de...

Va prezentam ieri nu mai putin de 6 noi telefoane Sony Ericsson, dintre care cel mai mult ne-a impresionat XPERIA X1, care promite sa detroneze orice smartphone de pe piata la ora actuala. Aruncam o privire asupra interfatei sale intr-un clip video de prezentare, pe care il puteti viziona dand click pe imaginea urmatoare:

Misterioasa interfata aduce cu tehnologia CoverFlow dezvoltata de Apple si folosita pe iPhone si iPod Touch, in special in cazul browsingului printre albume muzicale. Previewul de cateva secunde este un motiv in plus pentru a ne entuziasma in fata acestui terminal. Mobile World Congress este un prilej excelent pentru a vedea de ce iPhone nu este chiar varful de lance al tehnologiei moderne, acum ca marii jucatori de pe piata mobila au avut un an sa riposteze.

Va reamintim faptul ca acest terminal reprezinta o colaborare dintre Sony Ericsson si Microsoft, el incluzand sistemul de operare Windows Mobile. Interesanta este si combinatia touchscreen-tastatura QWERTY, care promite sa atraga numerosi fani iPhone frustrati de lipsa unei tastaturi reale.

Clip:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×