Sony Ericsson Z770i, un telefon special pentru Internet

2.295 ori
<b>Sony Ericsson Z770i, un telefon special pentru Internet</b>Sony Ericsson a lansat astazi Z770i, un telefon elegant cu clapeta, optimizat pentru web la viteze HSDPA. Z770i a fost creat pentru a naviga pe Internet si a beneficia de cele mai noi stiri, in vreme ce procesul de setup pentru email face accesarea...

Sony Ericsson a lansat astazi Z770i, un telefon elegant cu clapeta, optimizat pentru web la viteze HSDPA.

Z770i a fost creat pentru a naviga pe Internet si a beneficia de cele mai noi stiri, in vreme ce procesul de setup pentru email face accesarea inboxului extrem de usoara. Exchange ActiveSync permite utilizatorilor sa configureze terminalul astfel incat sa primeasca toate mailurile legate de jobul lor. Handsetul poate fi conectat la un laptop prin intermediul unui cablu USB, Z770i devenind in acest caz un soi de modem. Dupa ce veti fi online, browsingul se va face prin intermediul pointerului "magnetic" de mouse, controlabil prin tasta navigationala.

Tasta schimba iconul folosit in functie de pozitia sa in pagina Web (de la text input la pointer sau la link). Veti putea da zoom in orice zona pentru a citi mai bine textul paginii pe display-ul de 2.2 inch al terminalului. Z770i ofera si suport pentru feeduri RSS, dar si pentru widgeturi, incluzand si o aplicatie care permite utilizatorilor sa primeasca stiri meteo. Posesorii unui Z770i pot face o poza cu terminalul, uploadand-o apoi instantaneu pe blogul lor personal. Terminalul va fi disponibil in variante de culoare neagra, rosie si aurie incepand cu jumatatea anului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×