Nokia scapa pe web lista viitoarelor sale terminale: N9 si o misterioasa serie S incluse

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.024 ori
<b>Nokia scapa pe web lista viitoarelor sale terminale: N9 si o misterioasa serie S incluse</b>Dupa hitul N8, Nokia se pare ca are planuri mari pentru 2010, dupa cum o dovedeste lista sa de terminale pe care urmeaza sa le lanseze in acest an. Disponibila sub forma diagramei de mai jos, lista a fost scapata pe web prin intermediul forumului...

Dupa hitul N8, Nokia se pare ca are planuri mari pentru 2010, dupa cum o dovedeste lista sa de terminale pe care urmeaza sa le lanseze in acest an. Disponibila sub forma diagramei de mai jos, lista a fost scapata pe web prin intermediul forumului mobile-review.

Documentul face parte dintr-o prezentare interna a companiei si ofera detalii atat despre modele low end, cat si despre noi smartphone-uri si terminale din Seria C, E sau X. Nokia N8 va fi urmat de un N9, cu specificatii necunoscute deocamdata si observam si prezenta misterioasei Serii S, drept "cosul" acestei diagrame-casa.

Seria S este rezervata pentru terminalele care nu se incadreaza in categoriile N/E/X/C si noi banuim ca ar putea fi vorba de tableturi ("S" de la slate = tablet). Printre telefoanele neanuntate inca se mai numara E7, C7, X7 si N9, dar mai aflam si ca nu vor mai exista modele low end din seria E sau X. Sa fie cu adevarat Nokia gata de a trece la tableturi, poate chiar cu MeeGo la bord?

Crazy Days pe eMAG! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×