Nokia scapa pe web lista viitoarelor sale terminale: N9 si o misterioasa serie S incluse

2.127 ori
<b>Nokia scapa pe web lista viitoarelor sale terminale: N9 si o misterioasa serie S incluse</b>Dupa hitul N8, Nokia se pare ca are planuri mari pentru 2010, dupa cum o dovedeste lista sa de terminale pe care urmeaza sa le lanseze in acest an. Disponibila sub forma diagramei de mai jos, lista a fost scapata pe web prin intermediul forumului...

Dupa hitul N8, Nokia se pare ca are planuri mari pentru 2010, dupa cum o dovedeste lista sa de terminale pe care urmeaza sa le lanseze in acest an. Disponibila sub forma diagramei de mai jos, lista a fost scapata pe web prin intermediul forumului mobile-review.

Documentul face parte dintr-o prezentare interna a companiei si ofera detalii atat despre modele low end, cat si despre noi smartphone-uri si terminale din Seria C, E sau X. Nokia N8 va fi urmat de un N9, cu specificatii necunoscute deocamdata si observam si prezenta misterioasei Serii S, drept "cosul" acestei diagrame-casa.

Seria S este rezervata pentru terminalele care nu se incadreaza in categoriile N/E/X/C si noi banuim ca ar putea fi vorba de tableturi ("S" de la slate = tablet). Printre telefoanele neanuntate inca se mai numara E7, C7, X7 si N9, dar mai aflam si ca nu vor mai exista modele low end din seria E sau X. Sa fie cu adevarat Nokia gata de a trece la tableturi, poate chiar cu MeeGo la bord?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×