Nokia "scapa" primul sau telefon cu camera de 8 megapixeli - N86

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.846 ori
<b>Nokia "scapa" primul sau telefon cu camera de 8 megapixeli - N86</b>Daca telefoanele lansate de Nokia astazi la Mobile World Congress 2009 nu vi s-au parut cine stie ce, aflati ca mai exista si un handset "scapat" de finlandezi pe web. Este vorba despre mult-asteptatul telefon cu camera de 8 megapixeli, Nokia N86. In...

Daca telefoanele lansate de Nokia astazi la Mobile World Congress 2009 nu vi s-au parut cine stie ce, aflati ca mai exista si un handset "scapat" de finlandezi pe web. Este vorba despre mult-asteptatul telefon cu camera de 8 megapixeli, Nokia N86.

In ciuda faptului ca Nokia nu este genul de companie care sa scape informatii despre cele mai promitatoare terminale ale sale, acest handset a fost descoperit intr-o document destinat presei si care prezenta relatia dintre Nokia si producatorul de lentile Carl Zeiss. Tot ce putem afla din acest document este faptul ca handsetul dispune de o camera de 8 megapixeli si blitz Xenon.

Display-ul pare a avea o dimensiune destul de mica, ceea ce ne duce cu gandul la un ecran non-touch, dar nu ne asteptam ca finlandezii sa sara direct la nivelul lui Samsung Memoir... dupa o asteptare atat de lunga. Va fi oare N86 anuntat oficial la MWC 2009?

Sursa: BGR

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×