Microsoft a anuntat Windows Mobile 6.5!

Autor:  | Publicat în:  Windows Mobile 788 ori
<b>Microsoft a anuntat Windows Mobile 6.5!</b>Dupa o serie lunga de capturi de ecran cu OS-ul Windows Mobile 6.5, care au scapat pe Internet in ultimele luni, factorul surpriza a disparut de mult din tabara celor de la Microsoft. Iata totusi ca OS-ul este in sfarsit oficial, Windows Mobile 6.5 fiind...

Dupa o serie lunga de capturi de ecran cu OS-ul Windows Mobile 6.5, care au scapat pe Internet in ultimele luni, factorul surpriza a disparut de mult din tabara celor de la Microsoft. Iata totusi ca OS-ul este in sfarsit oficial, Windows Mobile 6.5 fiind lansat la Mobile World Congress 2009.

Cea mai noua platforma Windows Mobile pune accentul pe interfata touch-friendly si un meniu principal in stil fagure. Aceasta alegere a fost facuta deoarece Microsoft considera ca interfata este mai usor utilizat, decat cea traditionala. Un nou ecran de blocare a tastelor a fost implementat, iar OS-ul dispune si de o noua versiune a lui Internet Explorer Mobile.

Browserul vine cu un zoom slider cu suport touch, comenzi utilizate frecvent, meniuri modificate, care nu necesita prezenta unui stylus. Per total, meniurile si ferestrele au fost facute mai accesibile si mai usor de utilizat, o veste buna pentru cei nemultumiti de WM 6.1.

Aflati totusi ca versiunea 6.5 nu va fi disponibila sub forma de update pe terminalele ce folosesc versiuni mai vechi ale sistemului de operare, ci fie ca produs nou, fie preinstalat pe un terminal nou.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×