Nokia scoate fum!

2.793 ori
<b>Nokia scoate fum!</b>Nokia investigheaza reclamatia la un dispozitiv nou Nokia 6280 care s-a topit si a scos fum imediat dupa ce a fost pornit. David Crayford, un sofer de taxi din Gloucester si 3 clienti, au declarat ca noul telefon 3G a inceput sa se incinga si sa scoata...

Nokia investigheaza reclamatia la un dispozitiv nou Nokia 6280 care s-a topit si a scos fum imediat dupa ce a fost pornit.

David Crayford, un sofer de taxi din Gloucester si 3 clienti, au declarat ca noul telefon 3G a inceput sa se incinga si sa scoata "un fir de fum alb" la cateva ore dupa ce a fost pornit pentru prima data.

Crayford s-a dus la magazinul local de telefonie mobila, Advanced Mobile din Gloucester pentru a ridica un car-kit pe care sa-l foloseasca pentru telefonul sau.

Ultimele momente de fum care iese din telefon au fost capturate cu un telefon mobil pe video chiar in magazin:

Crayford a spus ca si-a actualizat contractul direct de la "3", ceea ce i-a adus noul 6280.

"Este un lucru bun ca nu a facut asa cand se afla la mine in buzunar sau chiar la urechea mea", a declarat acesta.

Indiciile de mai devreme sugereaza o problema legata de baterie sau de incarcator. Crayford este sigur ca a folosit doar bateria si incarcatorul furnizat de "3".

Nokia a mai avut probleme cu telefoane care nu functionau corect datorita falsificarii lor sau din cauza bateriilor si incarcatoarelor de la "terti". Producatorul a incercat sa impiedice pe oricine care incerca sa combine produsele sale autentice cu accesorii "care nu sunt originale" intr-o incercare de a minimiza cazurile de telefoane si incarcatoare care explodeaza – cauzate invariabil de accesoriile ieftine folosite la produsele originale.

Nokia investigheaza provenienta atat a bateriei cat si a incarcatorului. Producatorul nu a stiut de acest caz pana cand nu a fost anuntat de MobileToday.

Un purtator de cuvant al Nokia a spus: "Toate telefoanele mobile Nokia sunt obligate sa treaca verificari de siguranta severe inainte de a fi puse la dispozitia clientilor. Suntem preocupati de acest incident si vrem sa asiguram toti clientii ca scopul nostru este satisfactia si siguranta clientului. In acest caz particular vom incerca sa examinam produsul si sa investigam cauza problemei."

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×