Platforma mobila NVIDIA GoForce 5500 demonstratie in actiune

1.517 ori
<b>Platforma mobila NVIDIA GoForce 5500 demonstratie in actiune</b>In timp ce am vazut unele imagini statice a noii interfete bazate pe OpenKODE pentru telefoane mobile si am auzit destule detalii despre capabilitatile NVIDIA's GoForce 5500 mobile chipset, nimic nu se compara cu un video mic care sa le faca pe toate, pe...

In timp ce am vazut unele imagini statice a noii interfete bazate pe OpenKODE pentru telefoane mobile si am auzit destule detalii despre capabilitatile NVIDIA's GoForce 5500 mobile chipset, nimic nu se compara cu un video mic care sa le faca pe toate, pe care din fericire, Shiny Shiny l-a dat publicitatii cu ocazia ultimului 3GSM.

Dupa cum puteti vedea mai jos, combinatia impresioneaza cu siguranta, cu jocuri complet 3D, video de inalta calitate  si alte functii multimedia, ca sa nu mai mentionam interfata foarte personalizabila.

Intr-un fel ironic, decizia ca NVIDIA sa se dea mare pe cel mai mare monitor pe care l-au putu gasi, in fata unor jurnalisti care agitandu-se transpirati in jurul unui ecran de telefon, probabil nu este cel mai bun mod de a atrage atentia trecatorilor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×