Nokia si Infineon lucreaza la smartphone-urile viitorului

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.205 ori
<b>Nokia si Infineon lucreaza la smartphone-urile viitorului</b>Nokia si producatorul de chipuri Infineon tocmai au anuntat ca lucreaza la realizarea unor chipuri pentru terminale high end ce poarta brandingul companiei finlandeze. Infineon colaboreaza deja cu Nokia, drept unul dintre furnizorii sai de chipuri....

Nokia si producatorul de chipuri Infineon tocmai au anuntat ca lucreaza la realizarea unor chipuri pentru terminale high end ce poarta brandingul companiei finlandeze. Infineon colaboreaza deja cu Nokia, drept unul dintre furnizorii sai de chipuri.

Compania afirma ca noile sale produse vor profita din plin de avantajele tehnologiilor 4G LTE, urmatorul pas la capitolul conectivitate mobila. Astfel de retele de inalta viteza vor deveni operationale din 2011, mai ales daca luam in calcul faptul ca industria telecom nu a aprobat inca un standard oficial pentru toate retelele 4G.

Astfel, in vreme ce unii operatorii si producatori de telefoane sustin WiMAX, altii opteaza pentru LTE, suportat de canadienii de la Nortel Networks, care afirma ca aceasta solutie ar fi ideala pentru upgradarea a 80% dintre operatorii de telefonie din lume.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×