Nokia soseste cu N-Gage pe console?

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.095 ori
<b>Nokia soseste cu N-Gage pe console?</b>In ciuda faptului ca platforma Nokia N-Gage are toate ingredientele unui veritabil succes, feature-urile sale in multiplayer nu s-au facut remarcate, lucru care s-ar putea intampla cu un mic ajutor de la consolele de pe piata. Aki Jarvilehto, oficial...

In ciuda faptului ca platforma Nokia N-Gage are toate ingredientele unui veritabil succes, feature-urile sale in multiplayer nu s-au facut remarcate, lucru care s-ar putea intampla cu un mic ajutor de la consolele de pe piata.

Aki Jarvilehto, oficial Nokia i-a informat pe participantii la conferinta Develop 2008 ca doreste sa profite la maxim de avantajele si functiile lui N-Gage cu ajutorul lui Xbox Live sau PlayStation Online. Nu este clar insa daca va exista interactivitate intre gamerii de pe console si cei care folosesc telefonul mobil pentru acest soi de divertisment.

O idee ar fi utilizarea handseturilor cu TV-out, dupa modelul lui PSP Slim, conectandu-le la un televizor pentru a profita de functiile lor de gaming. Poate vom vedea chiar telefoane conectate la console, dandu-ne sansa de a utiliza joystick-urile acestora pentru o experienta de gaming desavarsita. Nu trebuie sa uitam si de promisiunea celor de la Nvidia de a include procesoare grafice performante pe terminalele mobile, care sa ruleze si jocuri gen Quake 3.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×