LG va folosi tehnologia Dolby Mobile pe telefoanele sale high-end

1.090 ori
<b>LG va folosi tehnologia Dolby Mobile pe telefoanele sale high-end</b>LG si Dolby Laboratories au anuntat oficial ca producatorul de telefoane va fi primul care va incorpora tehnologia Dolby Mobile pe handseturile sale high-end. Anuntat in cadrul lui Mobile World Congress 2008, Dolby Mobile este o platforma tehnologica de...

LG si Dolby Laboratories au anuntat oficial ca producatorul de telefoane va fi primul care va incorpora tehnologia Dolby Mobile pe handseturile sale high-end.

Anuntat in cadrul lui Mobile World Congress 2008, Dolby Mobile este o platforma tehnologica de procesare audio optimizata pentru telefonul mobil. Aceasta va imbunatati experienta de ascultare si va oferi o calitate deosebita a sunetului. Printre feature-urile Dolby Mobile pe care LG le va include pe telefoanele sale se numara si Mobile Surround, care ofera o experienta surround deosebita prin intermediul headseturilor sau Graphic EQ care permite customizarea experientei audio in functie de genul melodiei.

In plus Dolby Mobile soseste si cu Sound space Expander, care ofera o experienta adecvata playbackului muzical, dar si cu Natural Bass, care amplifica basii. Veti simti mai bine modificarile de volum prin intermediul feature-ului Sound Level Control, in vreme ce High Frequency Enhancer va amplifica efectele de inalta frecventa. In cele din urma, functia Mono to Stereo Converter va imbunatati experienta de playback al continuturilor generate de utilizator. LG va lansa primele telefoane high-end multimedia care incorporeaza tehnologia Dolby Mobile incepand cu ultimul trimestru al acestui an.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×