Nokia Sun? Supranume nou pentru Sea Ray, sau un alt Nokia cu Windows Phone Mango?

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.280 ori
<b>Nokia Sun? Supranume nou pentru Sea Ray, sau un alt Nokia cu Windows Phone Mango?</b>Odată cu apropierea evenimetnului Nokia World de la finalul lunii octombrie, au început să se intensifice scurgerile de informații, cum este cazul celei recente care ne-a adus în atenție numele Nokia Sun. Până acum luasem contact cu un trio de...

Odată cu apropierea evenimetnului Nokia World de la finalul lunii octombrie, au început să se intensifice scurgerile de informații, cum este cazul celei recente care ne-a adus în atenție numele Nokia Sun. Până acum luasem contact cu un trio de handseturi Windows Phone produse de finlandezi: Sea Ray (Searay), Sabre și Ace.

Sea Ray a fost deja parte a multor scăpări pe web, inclusiv un video, o listă de specificații și câteva imagini, iar nou-venitul Sun ar putea fi unul și același cu acesta. Ce știm despre Nokia Sun? Că el este un smartphone cu Windows Phone 7.5 Mango, display AMOLED de 3.7 inchi, procesor single core de 1.4 GHz și 16 GB de memorie internă. Aceleași dotări se presupune că le-ar avea și Nokia Sea Ray, de aici posibilitatea ca aceste modele să fie de fapt unul singur.

Interesant e faptul că acest smartphone urmează să vină cu un locaș micro SIM, în locul celui standard. Nokia are deja în portofoliu un telefon cu micro SIM slot și anume N9, deci nu putem spune că nu ne așteptam la această decizie. în ce privește designul, ne așteptăm aici la un terminal cu carcasa din policarbonat și format identic cu al lui N9.

De abia la finalul lunii octombrie vom primi și primele confirmări...

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×