LG este acum pe locul 3, in topul vanzarilor de telefoane mobile; depaseste Motorola

Autor:  | Publicat în:  LG 1.380 ori
<b>LG este acum pe locul 3, in topul vanzarilor de telefoane mobile; depaseste Motorola</b>Ni se pare un miracol ca Motorola a reusit sa reziste pana acum pe locul 3 in ierarhia celor de mai mari producatori de terminale mobile, topul fiind intocmit pe baza vanzarilor de handseturi. Iata ca LG i-a depasit pe cei de la Moto, adjudecandu-si...

Ni se pare un miracol ca Motorola a reusit sa reziste pana acum pe locul 3 in ierarhia celor de mai mari producatori de terminale mobile, topul fiind intocmit pe baza vanzarilor de handseturi. Iata ca LG i-a depasit pe cei de la Moto, adjudecandu-si ultimul loc de pe podium.

Conform cifrelor analizate de DigiTimes, LG Electronics a reusit sa vanda peste 100 de milioane de telefoane in 2008, in vreme ce Motorola a reusit de abia sa atinga suma de 99.9 milioane de unitati. Asta face din LG cel de-al treilea cel mai mare producator de terminale mobile, dupa vanzari, intrecandu-i atat pe cei de la Moto (locul 4), cat si pe cei de la Sony Ericsson (locul 5).

Evident, Nokia si Samsung isi pastreaza prima pozitie, respectiv a doua in acest top, Motorola fiind singurul brand a carui pozitie a fluctuat in ultimii ani. Ramane de vazut daca producatorul american de telefoane va fi depasit si de catre Sony Ericsson, companie care a anuntat recent pierderi de peste 200 de milioane de dolari pentru anul trecut.

Sursa: Engadgetmobile.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×