Platforma Java Mobile FX, stil iPhone

Autor:  | Publicat în:  Software 1.467 ori
<b>Platforma Java Mobile FX, stil iPhone</b>Sun isi face publica cea mai noua versiune de Java, prezentand cele mai noi softuri pentru telefoanele mobile la conferinta JavaOne din aceasta saptamana. Singura noutate care ne-a frapat a fost asemanarea dintre software-ul de la Sun si cel prezent pe...

Sun isi face publica cea mai noua versiune de Java, prezentand cele mai noi softuri pentru telefoanele mobile la conferinta JavaOne din aceasta saptamana.

Singura noutate care ne-a frapat a fost asemanarea dintre software-ul de la Sun si cel prezent pe iPhone, mult-asteptatul terminal de la Apple. Similaritatea era atat de evidenta incat platforma prezenta de CEO-ul Sun, Jonathen Schwartz a fost "poreclita" jPhone. Numele real al softului este Java Mobile FX, iar aceste este bazat pe codul de la SavaJe, o companie pe care Sun a cumparat-o cu o saptamana in urma.

Putem sa uitam de telefoane entry-level sau handseturi cat de cat ieftine, deorece Java Mobile FX este destul de pretentios la capitolul cerinte. 32 MB de RAM si un procesor ARM la 200 de MHz reprezinta standardul daca doriti sa folositi softul celor de la Sun. Chiar si persoane din conducerea companiei au facut aluzii la copierea softului cu care e dotat iPhone, purtand un tricou negru, in stilul lui Steve Jobs.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×