Nokia va extinde gama Windows Phone În 2013, poate chiar cu un phablet?

1.116 ori
<b>Nokia va extinde gama Windows Phone În 2013, poate chiar cu un phablet?</b>Cei de la WPCentral au avut recent ocazia să discute cu Chris Weber (în imagine), vicepreședinte executiv pe zona de vânzări și marketing la Nokia. Cu această ocazie ei au aflat câte ceva despre planurile companiei finlandeze, cu privire la anul...

Cei de la WPCentral au avut recent ocazia să discute cu Chris Weber (în imagine), vicepreședinte executiv pe zona de vânzări și marketing la Nokia. Cu această ocazie ei au aflat câte ceva despre planurile companiei finlandeze, cu privire la anul 2013. Interviul a avut loc la CES 2013, unde Nokia a declarat că își va aduce cele mai bune și noi terminale în oferta operatorilor locali AT&T, Verizon și T-Mobile.

Oficialul a declarat că Nokia se ocupa atât de modele high end, cât și de terminale midrange, disponibile prin toți operatorii nu doar AT&T. Există zvonuri că Verizon ar urma să aibă parte de un terminal Windows Phone Pureview unic în acest an, dar nu putem confirma nimic. Chris Weber a menționat și că atunci când vine vorba de inovație, Nokia se va axa pe acele lucruri esențiale pe care le face bine, adică tehnologia de imagine. Asta înseamnă că vor dezvolta în continuare camerele PureView și ecranele lor atât de luminoase și clare.

Nokia se va concentra și pe tehnologii încă la început, precum realitate augmentată, dar si serviciul de cartografiere și senzorii de cameră, plus software-ul asociat. Toată lumea se întreabă de ce nu există Instagram și pe Windows Phone, iar întrebarea a ajuns și la oficialul Nokia, care afirmă că se lucrează la acest aspect. Cât despre varietatea de formaturi promisă în interviu, e posibil ca acesta să fie un indiciu cu privire la acel phablet Juggernaut despre care se tot vorbește și despre care am putea afla mai multe la MWC 2013.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×